elin pettersson

Kategori: Allmänt

NU BYTER JAG BLOGG-HÄNG MED TILL DEN NYA.

NU är det dags för mig att lämna forme och göra någonting nytt. 
Ibland behöver man prova nya saker för att utvecklas och just så är det nu, för att jag ska kunna utveckla bloggen och fortfarande tycka det är roligt behöver jag någoting nytt, som jag aldrig provat. Och nytt blir det, portalen jag kommer blogga på släpptes i onsdags då den bytte namn till NOUW.com 

Men jag byter inte bara portal utan även bloggnamn. Sssmiley har representerat mig i många många år och jag gjorde det namnet när jag 13/14 år och känner att jag vill ha något som representerar mig idag. ELN blir det. Kort och enkelt och det uttalas Elin. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni alla hänger med till det nya stället där jag framöver kommer befinna mig. Detta är faktiskt lite läskigt måste jag erkänna, men jag hoppas att det blir bra och jag hoppas ni kommer gilla det! 

Ni hittar min nya blogg HÄR. Nu kör vi! min nya adress är alltså: www.nouw.com/eln

modellflickor.

Har ni sett dokumentären "Modellflickor"? Om inte, gör det. Jag började titta på den i veckan och det kommer ut ett nytt avsnitt imorgon. Det är en dokumentär som visar hur det verkligen är att vara modell. Att det inte alltid är en dans på rosor, att det är väldigt mycket ensamtid, press och krav. Väldigt bra dokumentär och vill ni se den kan ni klicka HÄR

en nyhet + onsdagsmys.

Hej på er! 
Idag stannade jag hemma från skolan. Kunde inte ta det så lugnt för det då jag hade några arbeten att göra klart så nu är de äntligen inskickade. Resten av dagen har jag hållt på med en grej jag inte berättat för er än. Det är så att jag ska byta portal och även bloggnamn och jag hoppas att ni alla följer med. Känner att jag behöver fräscha upp bloggen, behöver något nytt för att fortfarande tycka det är roligt. Bloggnamnet kommer jag byta för att jag känner att det jag har nu inte riktigt representerar mig längre. Har varit nöjd här på forme men ibland behöver man något helt nytt. När jag väl byter lovar jag att ni inte kommer missa det! 

 

// Annars ska jag göra vid mig nu för att ta bilen ner till stan. Ska möta upp några tjejer för att sätta oss på chicco (ett fik) som har kvällsöppet. Onsdagsmys. 

hair.

En bild på hur mitt hår blev efter jag var hos frisören. Kom på att jag inte visat er hur det blev än och bilden är inte den bästa för den delen heller. Håret är helt orört på denna bilden men man ser att det blivit lite ljusare och så mycket fräschare. Ska se till att få en bra bild i helgen så jag kan visa hur det ser ut lite närmre. Är supernöjd i vilket fall som! För att beskriva färgen (då det är väldigt svårt att få rätt färg genom kameran) skulle jag säga att det är en blandning mellan kallt, blont och sand. Fia, som är min frisör, slingade med folie och gjorde varannan slinga och varannan hårsligaslinga lät hon då va orörd för att få ett naturligt resultat. 

dagens outfit.Ett par nya sköna byxor som jag köpte förra veckan. Lite för stora men vad gör de när de är så himla sköna. Känner jag mig rätt hade jag kunnat bo i dessa dag in och dag ut. Perfekt att de både går att klä upp och klä ner. Nya favoriter helt enkelt! 

han.Ikväll är jag hos min favorit, även personen på bilderna. Han med den bästa famnen i världen, han som kan pussa mig glad och få mig att skratta fast jag är på dåligt humör. Han som är så fantastisk och fin på alla möjliga sätt. Detta må se eller verka vara klyschigt men jag tycker faktiskt det är viktigt att man visar sin uppskattning för de människorna man har runt omkring sig, oavsett om det är genom ett sms eller genom en blogg. Puss. 

tips på julklappar.

gifts.

 

1//här 2//här 3//här 4//här 5//här 6//här 7//här 
 
Gjorde ihop ett collage med ännu några julklappstips till sysern/vännen/flickvännen. Just denna gången tipsar jag bara om skönhetsprodukter då jag vet att väldigt många uppskattar det. Produkterna är i olika prisklasser och ni hittar direktlänk till varje produkt under bilden.