elin pettersson

några timmar på headwig.Äntligen Fredag
Jag vaknade upp hemma hos Gustav eftersom vi båda två har varit lediga idag, han från jobb och jag från skola. Han skulle iväg kanske tidigt idag och jag skulle vidare till frisören så vid tolv-tiden tog jag bussen in till stan för att slinga mitt hår och klippa det. Hon ljusade upp det lite, gjorde det kallare och la i lite annan färg och resultatet blev verkligen jättebra. Även om man inte ser en jättestor förrändring så känns det och jag märker stor skillnad och är hur nöjd som helst. Hon lockade till det också och jag tänkte visa bättre bilder på det i helgen. Men så länge, ser ni bilden här ovanför. Färgen gjorde sig inte rätt nu när det var så mörk utomhus. 

Jag går på salong Headwig i Hässleholm och jag går hos Fia. Jag går alltid därifrån supernöjd och likaså denna gången! Dessutom bokade jag tid för baluppsättning idag och även det hos Fia på Headwig. 

 

// NU håller jag på att förbereda lite här hemma då det står glöggmys på schemat. Lite vänner kommer hem till mig för en mysig fredag. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas